
Επαναφέρετέ το στην αρχική του κατάσταση
Ξεχαστήκατε και τοποθετήσατε το βάζο με το μέλι στο ψυγείο με αποτέλεσμα να κρυσταλλώσει; Δεν είναι ανάγκη να το πετάξετε, αφού δεν έχει αλλοιωθεί.
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το ρίξετε σε ένα κατσαρόλι με νερό στους 45- 55 βαθμούς Κελσίου. Αν το βάλετε σε παραπάνω βαθμούς θα βραστεί και θα χάσει τη μυρωδιά του. Έπειτα βάλτε το σε βάζο και αφήστε το σε σκοτεινό μέρος. Με τον τρόπο αυτό θα δώσετε λύση στο «ζαχάρωμα» του μελιού και θα είναι έτοιμο για να το συνοδέψετε με τα γλυκά σας!
Για να μη μουχλιάζει το ψωμί...

Εάν δεν θέλετε να πετάτε το ψωμί, επειδή μουχλιάζει, τότε πρέπει να περιποιηθείτε κατάλληλα την ψωμιέρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε μια φορά την εβδομάδα είναι να σκουπίζεται τη ψωμιέρα με ένα πανί βρεγμένο με ξίδι. Έτσι, θα αποφύγετε τη μούχλα και το ψωμί δε θα πάει χαμένο!
ΠΗΓΗ....http://www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου